Aanleg

De aanleg van uw tuin

In de afgelopen 20 jaar hebben we vele grote en kleine tuinen aangelegd. Duurzaamheid, kwaliteit, en detail van het werk staan centraal. Een sterk punt van ons bedrijf is het vinden van balans tussen prijs en kwaliteit. Tijdens de aanleg zorgen we ervoor dat u en net zo belangrijk uw buren, zo min mogelijk last hebben van de aanleg.  En als uw tuin klaar is rest u alleen nog het genieten.

Verharding

Verhardingen vormen vaak het grootste oppervlak in de tuin. We lopen, zitten en parkeren onze fiets en auto erop. Rede te meer om hier goed over na te denken. Een combinatie van de juiste steen met  een goed ontwerp en  vakkundig gelegd staat garant voor jaren plezier.

Houtwerk

Hout in de tuin  kan op vele manieren voorkomen.  Schuttingen, pergola’s. vlonders, beschoeiingen, hekwerkjes, blokhutten en outdoorkitchens, zijn voorbeelden van hout in de tuin. Hout geeft warmte , privacy en vaak hoogte in de tuin.

Elektra

Vaak nog een ondergeschoven kindje van de tuin. Verlichting verlengt het genot van een tuin. Kijk ’s avonds niet in een zwart gat maar overzie de tuin en verleng ook hiermee uw woonkamer. Tuinverlichting maken we bij voorkeur automatisch. 1 keer instellen en verder geen omkijken meer aan.

Water en beregening

Bij een beregening zult u niet zo snel stil staan. Zeker de laatste jaren heeft het behoorlijk geregend. Maar iedereen heeft wel potten en plantenbakken staan. Met behulp van een druppelsysteem kunt u op een goedkope manier uw potten van voldoende water voorzien. Als u vaker op vakantie gaat bent u er dan zeker van dat uw kostbare planten in leven blijven.
 
Water kan naast een vijver ook in andere gedaanten de tuin verrijken. Waterlopen, waterornamenten en waterspuiters geven met hun stromend water een aangenaam geluid en  een geheel eigen karakter aan de tuin.

Gazons

Gazons scheppen ruimte en rust. In de doorsnee tuin wordt er minder vaak gekozen voor gras. De tijd ontbreekt vaak om het gras goed te onderhouden. Wekelijks maaien is een must voor een mooi gazon. Maar wie de ruimte en tijd heeft kunnen we zeker een gazon aanraden.